Glazen schuif- & vouwwanden

Het GLAS Huys beschikt over een uitgebreid programma schuif- en vouwwanden en onze expertise verbindt constructie, ontwerp, glassoort en veilige uitvoering.

De systemen die wij adviseren, maken gebruik van zogenaamde stations waar de individuele panelen worden geparkeerd. Toepassingsgebieden zijn legio: denk aan wanden tussen kantoor- en vergaderruimten, een werkruimte grenzend aan een woonkamer een filmruimte of speelkamer die worden gesloten of juist met elkaar verbonden. Schuif- en vouwwanden bestaan uit een onder- en bovenprofiel van aluminium of hout en worden uitgevoerd in enkel glas of in (geluids)isolerende uitvoering. Op de vraag naar meer transparantie spelen we in met behulp van nieuw ontwikkelde systemen die het glas profielloos inklemmen.

Schuifwanden

Met een glazen schuifwand creëert u eenvoudig afgesloten delen, zonder concessies te doen in ruimtelijke beleving en met behoud van ruimte en licht. Bovendien zorgt een schuifwand van glas voor flexibiliteit in gebruik van ruimten. Door toepassing van kleur en print-films, geeft u uw schuifwand een persoonlijk tintje en bepaalt u de mate van doorkijk.

Vouwwanden

De vouwwand is al jaren een bekend fenomeen, maar de laatste jaren zien we ook steeds vaker glazen vouwwanden. Door toepassing van vouwwanden van glas, behoudt u licht en ruimte, maar creëert u wel flexibiliteit in de indeling van uw ruimte.