Glazen (schuif)deuren

Hardglazen (schuif)deuren zijn niet meer weg te denken uit een kantoor en een woon-, slaap-, of badkamer. Juist omdat een glazen deur bepalend is voor de uitstraling van een interieur is het zaak niet over een nacht ijs te gaan bij de keuze van kleur, design, afwerking, bevestigingstechniek en glasbeslag. Zowel vanuit de esthetische als technische invalshoek zijn vele keuzes te maken en dat maakt het belang van afstemming met een specialist – die zicht heeft op alle parameters en in staat is een schuifdeur te maken, te monteren en af te hangen – doorslaggevend voor het resultaat. Glazen schuifdeuren zijn ruimtebesparend.

Als er twee materialen optimaal combineren dan zijn het hardglas en metaal, en dan in het bijzonder glas met RVS of geborsteld of blank geanodiseerd aluminium. Het is niet alleen het samengaan van het heldere, transparante glas met het spiegelende metaal, maar juist ook het contrast van de kwetsbaarheid van het ene materiaal en de sterkte en stijfheid van het andere.

Het GLAS Huys beschikt over een groot aanbod glasbeslag. We leveren glazen (schuif)deuren dan ook compleet gemonteerd met beslag van geanodiseerd aluminium, RVS of hoogwaardig metaal, in welke kleur dan ook.