Jaloezieën in glas / ScreenLine

Jaloezie in glas badkamer open | Foto: Pilkington Nederland

Jaloezieën en zonwering tussen glas, stijlvol, praktisch en zeer duurzaam. ScreenLine van Pilkington is geschikt voor elke ruimte, denk aan je woonkamer, maar ook voor in de keuken, je badkamer en je slaapkamer zijn er talloze mogelijkheden en designs. Het is ook een ideale oplossing voor een draaikiepraam. Zo regel je eenvoudig de mate van privacy en de hoeveelheid zonlicht die binnenkomt. En door toepassing van Pilkington Insulight HR++ glas ben je verzekert van optimale isolatiewaarden.

Pilkington Insulight™ met ScreenLine® heeft oneindig veel voordelen, zo kan de zonwering niet beschadigen en hoeft het niet schoongemaakt te worden. Ook qua prijs is het een interessante oplossing, want je hoeft geen dure maatwerk jaloezieën meer aan te schaffen, nadat het glas geplaatst is. Zelf ScreenLine ervaren? Wij geven graag een demonstratie; maak vrijblijvend een afspraak.

Jaloezieën in de keuken

Jaloezie in glas keuken | Foto: Pilkington Nederland

Jaloezieën in de badkamer

Jaloezie in glas woonkamer | Foto: Pilkington Nederland

Jaloezieën in de woonkamer

Jaloezie in glas slaapkamer | Foto: Pilkington Nederland

Jaloezieën in de slaapkamer

Jaloezie in glas slaapkamer | Foto: Pilkington Nederland

ScreenLine kleuren

Een uitgebreid palet aan kleuren zorgt ervoor dat je altijd een oplossing kunt vinden die past in je interieur. De jaloezie is leverbaar in 9 kleuren, de plissé en de plissé black-out in 2 kleuren. De kleuren van alle onderdelen zijn afgestemd op de lamelkleur.

Kleurenwaaier Jaloezie en Plissé

Te bedienen zoals je wilt

Er zijn diverse bedieningsmogelijkheden zowel handbediend als gemotoriseerd. Kijk hieronder voor de bediening die het beste past. We adviseren je graag over de mogelijkheden.

Jaloezie bediening koord

Koordbediend

Jaloezie bediening kantelstaaf

Kantelstaaf bediend

Jaloezie bediening draaiknop

Draaiknop bediend

Jaloezie bediening draaiknop onderbalk

Draaiknop onderbalk bediend

Neem contact op